GP de China F1 2019: Programas de TV - Fórmula 1
Fórmula 1

Programas de televisión (en directo por Sky e pre-gravados en TV8) Gran Premio de China en Xangai, a terceira etapa da Copa Mundial de F1 de 2019 e o Gran Premio 1.000 da historia do circo

Il GP de China a Xangai - terceira etapa F1 mundo 2019 - será emitido en dirixir su O ceo и diferido su TV8 (abaixo atoparás Tempo de televisión).

O domingo visitarémolo 1.000 GP na historia da Fórmula 1: un evento único no que Mercedes intentarán conseguir a terceira tempada da tempada (aínda que sexa Ferrari farán todo para evitalo).

AUTORES: Foto de Lars Baron / Getty Images

FONTES: Foto de Ker Robertson / Getty Images

FONTES: Foto de Charles Coates / Getty Images

Gran Premio de China de F1 2019: que esperar

Il cadea di Xangai - sede GP de China é unha forma rápida de recompensar aos equipos con habilidades estratéxicas: Ferrari Non gaño aquí en seis anos.

Un bo comezo é importante: nos últimos cinco anos, quen comezou poste gañou catro veces. Abaixo atoparás o calendario de Gran Premio di fórmula 1, Entón Tempo de televisión su O ceo e TV8 e o noso previsión.

F1 2019 - Shanghai, calendario e programas de televisión en Sky e TV8
Venres 12 de abril de 2019
04:00-05:30Práctica libre 1 (Live on Sky Sport F1)
08; 00-09: 30Práctica libre 2 (Live on Sky Sport F1)
Sábado 13 de abril de 2019
05:00-06:00Práctica libre 3 (Live on Sky Sport F1)
08:00-09:00Cualificación (en directo en Sky Sport F1, adiada ás 15:00 en TV8)
Domingo 14 de abril de 2019
08:10Carreira (en directo en Sky Sport F1, aprazada ás 15:00 en TV8)

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton amo moito GP de China: cinco vitorias Xangai (tres nos últimos cinco anos), oito podios e seis pole positions.

O vixente campión do mundo tamén está en boa forma con tres vitorias nas últimas catro carreiras.

2o Sebastian Vettel (Ferrari)

Xangai esta non é unha canción favorita Sebastian Vettel: o piloto alemán pode presumir dun só éxito en GP en China (hai dez anos, ademais), cinco podios e catro pole positions (o último ano pasado).

O piloto Ferrari desesperado pola redención: non gañou en máis de sete meses, aínda non gañou un podio este ano e en F1 mundo 2019 ata queda por detrás do compañeiro de equipo máis novo Leclerc.

3 ° Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas comezou ben F1 mundo 2019: líder do campionato co primeiro e segundo posto. Sen esquecer que 14 médicos consecutivos estaban entre os "cinco primeiros".

Non obstante, o piloto finlandés nunca gañou GP de China (o mellor resultado foi o segundo o ano pasado) e, o que é máis importante, nunca comezou desde a primeira fila en Shanghai.

Ver: Max Verstappen (Red Bull)

Once títulos consecutivos do Top XNUMX Grand Prix e seis podios nos últimos sete Grand Prix: Max Verstappen atopou unha continuidade impresionante.

A historia do piloto holandés GP de China? Sen excepción: cero vitorias, só un podio en 2017 (3o posto) e cualificacións decepcionantes.

Seguinte comando: Mercedes

La Mercedes ten toda a autoridade para ser o equipo que gañe Xangai: en nove edicións GP de China O equipo alemán conseguiu levar polo menos un coche ao podio oito veces. Sen esquecer cinco vitorias e seis pole positions.

As frechas de prata dominaron -tamén grazas ás desgrazas alleas- o comezo F1 mundo 2019 con dous soportes nos dous primeiros campionatos do mundo, pero un trío parece improbable.