F1 2018 - Gran Premio de Hungría: Hamilton de novo, Mercedes de novo - Fórmula 1
Fórmula 1

Lewis Hamilton (Mercedes) gañou o Gran Premio de Hungría en Hungaroring por diante de Ferrari Vettel e Raikkonen.

Como esperabamos Lewis Hamilton (Mercedes) gañou Gran Premio de Hungría Todo"Hungaroring Por diante Ferrari di Sebastian Vettel e Kimi Raikkonen.

Un éxito que lle permitiu ao piloto británico consolidar o seu liderado nas carreiras. F1 mundo 2018... Tamén grazas compañeiro Valtteri Bottas, ben nos tres primeiros cuartos de carreira defendeuse dos ataques dos rivais, pero o autor na final de dous contactos demasiado "malos": un contra Vettel e outro contra Ricciardo -o que provocou unha penalización de dez segundos-.

Campionato do Mundo de F1 2018 - Boletíns de notas do Gran Premio de Hungría

Sebastian Vettel (Ferrari)

O segundo, a pesar de todo: a pesar de que se perdeu moito tempo no marcador e no pit stop, a pesar do contacto con Bottas e a pesar da mala saúde pneumáticos ultra suaves na segunda parte Gran Premio de Hungría. Sebastian Vettel non cometeu erros enHungaroring pero só choiva durante a clasificación, isto impediulle levar a casa unha merecida vitoria: para o piloto alemán, este é o terceiro podio nas últimas catro carreiras disputadas.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Un Gran Premio de Hungría perfecto para Lewis Hamilton, cada vez máis comandante F1 mundo 2018... Grazas ao seu traballo de escudeiro, Bottas obtivo a súa terceira vitoria nos seus últimos cinco Grandes Premios con bastante facilidade. Non obstante, se onte non chovera durante a clasificación, estariamos a falar doutra carreira: o sábado, con tempo seco, Ferrari era invencible.

Daniel Riccardo (Red Bull)

Quen dixo isto dentro Gran Premio de Hungría non podes adiantar? Todo 'Hungaroring Daniel Riccardo comezou 12o, foi 16o despois do contacto na saída, foi o protagonista dunha gran remontada, foi tocado por Bottas e aínda conseguiu adiantar ao piloto finés con Touro vermello devastado no cuarto posto. A sexta carreira consecutiva caeu do podio, pero que carreira ...

Kimi Raikkonen (Ferrari)

O único brillo Kimi Raikkonen aconteceu no inicio cando intentou (sen éxito) adiantar a Bottas antes de deixar paso ao seu compañeiro de equipo Vettel. El disputou Gran Premio de Hungría enfermo crítico (sen auga) e subiu discretamente o quinto podio consecutivo: un evento que non sucede desde 2007 (o ano do único título mundial gañado por "Iceman").

Ferrari

Por unha banda, dous coches máis no podio (por terceira vez nos últimos catro Grandes Premios), por outra banda, a carreira perdeuse (tamén) en boxes por unha parada en boxes demasiado longa. EN Gran Premio de Hungría le Ferrari foron moi rápidos, pero seguironHungaroring é difícil pasalo sempre ben se non estás diante de todos.