F1 2019 - Hamilton gaña o Gran Premio do Canadá, penalti para Vettel - Fórmula 1
Fórmula 1

Lewis Hamilton (Mercedes) gañou o Gran Premio de Canadá en Montreal a pesar de cruzar a liña por detrás de Vettel (penalizado 5 segundos por cubrir a un adversario)

Lewis Hamilton tamén gañou GP de Canadá a Montreal с Mercedes a pesar de cruzar a meta atrás Sebastian Vettel... Condutor alemán Ferrari De feito, foi multado con cinco segundos por acabar contra un rival británico na volta 48.

Créditos: foto de Mark Thompson / Getty Images

Fontes: Foto de Charles Coates / Getty Images

Créditos: foto de Peter J. Fox / Getty Images

De costas a dous desafiantes que loitan F1 mundo 2019 son Charles Leclerc, terceiro posto cunha tinta máis competitiva do habitual.

1 F2019 World Championship - Boletíns de notas do Gran Premio de Canadá

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton gustaríalle gañar na pista, e non a expensas dunha pena imposta a Vettel, pero así vai a carreira.

Para o piloto británico, cada vez máis líder F1 mundo 2019 - Este é o quinto éxito nas sete primeiras carreiras do campionato.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Para vencer a Hamilton este ano, tes que ser perfecto e Sebastian Vettel a Montreal Non foi así. O piloto alemán foi onte un xogador excepcional na clasificación (levando a casa poste), pero un erro cometido na carreira -non deixar espazo para Hamilton na volta 48- provocou unha penalización, que se discutiu, pero, na nosa opinión, con razón. Ademais, a reacción tras a carreira non foi moi madura, o que obrigou a revertir os sinais de primeiro e segundo posto.

Un cuarto podio nos últimos cinco Grandes Premios é un sinal positivo (combinado co excelente rendemento de velocidade mostrado neste. Gran Premio de Canadá) pero faltou a vitoria dende o pasado agosto.

Charles Leclerc (Ferrari)

Velocidade e especificidade: pódese resumir como GP de Canadá di Charles Leclerc.

O piloto de Mónaco gañou o segundo podio da tempada despois de Bahrein e en Francia intentará arrebatar o cuarto posto na carreira. F1 mundo 2019 Ferstappen.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas non foi moi consistente Montreal: malo na cualificación, comprouse no cuarto posto da carreira e un punto extra para paseo rápido.

Despois de seis podios seguidos, o piloto finlandés saíu entre os tres primeiros por primeira vez esta tempada.

Ferrari

Hoxe Ferrari Despois de máis de sete meses de competición no podio, demostraron ser moi competitivos: dous atletas individuais estaban no podio.

Vettel é moi rápido na clasificación e na carreira (cun ​​erro que lle custou a vitoria) e un fácil terceiro posto para Leclerc: ¿Cavallino en ascenso?